Kroen Rocker med Gasbox - UDSOLGT!

Fredag d. 23. februar 2024 kl. 18.00

'Kroen Rocker​' er en aften som læner sig meget op af vores kendte intimkoncerter, dog med et lille twist. 'Kroen Rocker' koncerter er nemlig ikke sidende som vores 'Intimkoncerter', men foregår stående med masser af plads til at danse, så der er ingen undskyldninger for ikke at få svunget træbenet.

Vi glæder os utrolig meget til at tage hul på vores nye event, med intet mindre en Gasbox!

"Danmarks bedste og mest autentiske Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som og ligner Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. René Hejdmann blev i 2023 kåret som vinder af ”Stjerneklar” på DR1. Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde."

Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

!UDSOLGT! !UDSOLGT! !UDSOLGT! !UDSOLGT!

gasbox_filskov-kro-billetsalg-26-09_fb_begivenhed_udsolgt

KROEN ROCKER M. MIDDAG, UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters menu og koncert.​

KROEN ROCKER​ M. MIDDAG OG OVERNATNING, UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters middag, koncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.​

KROEN ROCKER, KR. UDSOLGT

Koncert uden spisning.

Afbestilling: Køb af koncertpakker er bindende og refunderes ikke​​!

OBS! Enkeltværelsestillæg på 200,-kr. pr. nat pr. værelse.

OPGRADERING: Opgrader til et af vores Suiter for 200,-kr. pr. nat pr. værelse

GASBOX​

Danmarks bedste og mest autentiske Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som og ligner Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. René Hejdmann blev i 2023 kåret som vinder af ”Stjerneklar” på DR1.

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre.​

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Med sig har René Hejdmann altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Mine damer og herrer…

...først tror du det er Kim Larsen

– så tror du det er løgn...​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​