Regler for ophold på Filskov Kro

1.​ Medbragt mad og drikkevarer

1.1.​ På fællesområder - herunder terrassen og pejsestuen er det forbudt at nyde medbragte drikkevarer og mad på restaurantens åbne dage.

2.​ Kæledyr på Filskov Kro

2.1.​ Det er ikke tilladt at have kæledyr på indendørs faciliteter. Dette inkluderer værelser, fællesområder og restauranter.

2.2.​For gæster, der ønsker at medbringe kæledyr trods kæledyrspolitikken, pålægges et rengøringsgebyr på 1500,- kr.

2.3.​Rengøringsgebyret dækker ekstra rengøring og desinfektion af værelset efter opholdet for at sikre, at det er egnet til andre gæster med allergier eller præferencer for kæledyrsfri omgivelser

3.​ Røgfrit miljø på Filskov Kro

3.1.​ Det er ikke tilladt at ryge indendørs på vores hotel, herunder på værelser, fællesområder, restauranter og andre offentlige områder.

3.2.​Alle vores værelser er røgfri. Hvis det opdages, at der er blevet røget på et værelse, vil der blive pålagt et ekstraordinært rengøringsgebyr for at fjerne lugten og genoprette værelset til et røgfrit miljø.

3.3.​Hvis en gæst overtræder den røgfri politik gentagne gange, kan det medføre yderligere sanktioner, herunder opkrævning af bøder eller i ekstreme tilfælde anmodning om, at gæsten forlader hotellet.

Rengøringsgebyret for rygning på værelset udgør 2000,- kr pr. overtrædelse.

Opdateret Juni 2023

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​