Restaurant Filskov Kro slår dørene op for dig

​Hvis I ønsker at spise et sted, hvor den gode mad og personlige service er i højsædet, kan I med fordel besøge os på Restaurant Filskov Kro. Vi har et menukort, hvor der findes noget for enhver smag, og vi sætter vores eget personlige præg på retterne. På vores restaurant garanterer vi en fantastisk gastronomisk oplevelse. Kroen ligger i skønne omgivelser og er i overskuelig køreafstand fra både Herning, Vejle og Billund.

Alt fra bunden

Alle vores retter laves fra bunden med de bedste og mest friske råvarer. Som eksempel herpå ryger vi vores egen laks og bager eget brød. Det er vores garanti for, at vi er en restaurant, der laver alt som vi selv ønsker det. Vores ambition er, at I får en god oplevelse på vores restaurant, og det tror vi på du gør med fantastisk madretter, der er sammensat med personlighed og lokale råvarer.

Besøg vores restaurant

Hos os er I sikre på, I går hjem med et smil på læben. Er I pludseligt blevet sultne, kan I bestille bord i vores restaurant allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 75 34 81 11, og det vil være os en stor fornøjelse at lave en af vores mange retter til jer. I kan på Restaurant Filskov Kro både få retter fra det danske og franske køkken, - der finde både gode solide kroretter og skøn gourmetmad på menukortet.

BESTIL DIT BORD ONLINE​ HER

Du kan bestille dit bord i restauranten online. Er det efter kl. 12.00 på ankomstdagen eller hvis i flere end 8 personer skal du kontakte os direkte på 75 34 81 11.  

Ved fuldt booket/lukket i vores online bookingkalender kan du også prøve at kontakte os direkte på telefon - nogle gange har vi stadig ledige borde.

Har du kommentar med allergener eller andre bemærkninger bedes du også give os besked direkte enten via tlf. eller mail​

​​ÅBNINGSTIDER

FROKOST: Tirsdag- LØRDAG FRA KL. 12.00-15.00.

Med forbehold for travlhed.


AFTEN:  TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG 

FRA 17.00 TIL 23.00 (ankomst senest kl. 19.30)​

​​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​