Restaurant Filskov Kro slår dørene op for dig

VI HAR ÅBEN IGEN!

Restaurantens åbningstider vil være tirsdag til søndag til frokost fra 12.00 til 15.00 og tirsdag til lørdag til aften fra 17.00 til 20.00

Du kan se vores MENUKORT lige her, hver dog opmærksom på at retterne kan variere fra dag til dag - ved spørgsmål så ring endelig til os. 

(OBS  vores normale menukort er sat på hold indtil vi kan åbne helt op igen)

------------------------------------------------

​Hvis I ønsker at spise et sted, hvor den gode mad og personlige service er i højsædet, kan I med fordel besøge os på Restaurant Filskov Kro. Vi har et menukort, hvor der findes noget for enhver smag, og vi sætter vores eget personlige præg på retterne. På vores restaurant garanterer vi en fantastisk gastronomisk oplevelse. Kroen ligger i skønne omgivelser og er i overskuelig køreafstand fra både Herning, Vejle og Billund.

Alt fra bunden

Alle vores retter laves fra bunden med de bedste og mest friske råvarer. Som eksempel herpå ryger vi vores egen laks og bager eget brød. Det er vores garanti for, at vi er en restaurant, der laver alt som vi selv ønsker det. Vores ambition er, at I får en god oplevelse på vores restaurant, og det tror vi på du gør med fantastisk madretter, der er sammensat med personlighed og lokale råvarer.

Besøg vores restaurant

Hos os er I sikre på, I går hjem med et smil på læben. Er I pludseligt blevet sultne, kan I bestille bord i vores restaurant allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 75 34 81 11, og det vil være os en stor fornøjelse at lave en af vores mange retter til jer. I kan på Restaurant Filskov Kro både få retter fra det danske og franske køkken, hvor der findes alt fra wienerschnitzel og fritter til gourmetmad på menukortet.

Åbningstider


I første omgang vil restaurantens åbningstider være: 

FROKOST:

tirsdag til søndag

fra kl. 12.00 til 15.00

AFTEN

Tirsdag til Søndag

fra kl. 17.00 til 20.00

​​

Ring gerne og bestil bord i forvejen på 7534 8111

Ved bestilling til over 8 personer, anbefaler vi at i  forudbestiller menuen. ​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​