Restaurant Filskov Kro slår dørene op for dig

VI HAR ÅBENT IGEN

Vi glade for at vi igen kan byde jer velkommen på Filskov Kro. Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer og DU SKAL HUSKE, at du skal bestille bord inden ankomst samt have en negativ coronatest som er maks. 72 timer gammel eller et coronapas.

​​

​Hvis I ønsker at spise et sted, hvor den gode mad og personlige service er i højsædet, kan I med fordel besøge os på Restaurant Filskov Kro. Vi har et menukort, hvor der findes noget for enhver smag, og vi sætter vores eget personlige præg på retterne. På vores restaurant garanterer vi en fantastisk gastronomisk oplevelse. Kroen ligger i skønne omgivelser og er i overskuelig køreafstand fra både Herning, Vejle og Billund.

Alt fra bunden

Alle vores retter laves fra bunden med de bedste og mest friske råvarer. Som eksempel herpå ryger vi vores egen laks og bager eget brød. Det er vores garanti for, at vi er en restaurant, der laver alt som vi selv ønsker det. Vores ambition er, at I får en god oplevelse på vores restaurant, og det tror vi på du gør med fantastisk madretter, der er sammensat med personlighed og lokale råvarer.

Besøg vores restaurant

Hos os er I sikre på, I går hjem med et smil på læben. Er I pludseligt blevet sultne, kan I bestille bord i vores restaurant allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 75 34 81 11, og det vil være os en stor fornøjelse at lave en af vores mange retter til jer. I kan på Restaurant Filskov Kro både få retter fra det danske og franske køkken, - der finde både gode solide kroretter og skøn gourmetmad på menukortet.

​​ÅBNINGSTIDER

​OBS - pga. travlhed har vi alt optaget eller meget begrænset plads om lørdagen i vores restaurant til om med november!

FROKOST: FREDAG OG LØRDAG FRA 12.00 TIL 15.00

AFTEN: ONSDAG, TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG FRA 17.00 TIL 23.00 (ankomst senest kl. 19.30)​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​