Historien om kroen

Gennem flere generationer
Siden 1853 er kroen blevet drevet af samme familie og har således passeret fire generationer. 1. januar 2013 blev kroen opkøbt af en flok lokale investorer, som har stået for en gennemgribende renovering af stedet.

Blandt andet har værelserne fået en kærlig hånd, ligesom hele bygningen er blevet energioptimeret og er blevet gjort handicapvenlig. Alt er naturligvis sket med respekt for kroens stil, så den har bevaret sit historiske look.

Filskov Kro er blevet bygget op i flere etaper gennem årene, hvilket betyder, at man vil kunne se stilarter lige fra starten af 1900-tallet og op til i dag. Et element, som er med til at gøre oplevelsen endnu mere hyggelig og speciel. 

Indtil 2023 var Filskov Kro forpagtet af Bent og Louise Sandfeld.
​Efter Bents alt for tidlige død i 2020 stod Louise med den store opgave selv, og gav i marts 2023 stafetten videre til Mathilde Kastberg og Bo Haubjerg, som begge to har fortid på Filskov Kro

Spændende historie
Kroen har lige siden etableringen været kendt vidt og bredt, og derfor er mange gode og mindeværdige historier tilknyttet stedet.

I ”gamle dage” havde kroen egen landingsbane og jævnligt overnattende piloter, hvilket også er årsagen til, at piloterne fik bygget en separat værelsesfløj, som stadig er at finde på kroen.

Derudover har kroen været stamsted for mange politibetjente, som skulle overnatte i tjeneste, ligesom mange lystfiskere har besøgt kroen for at fiske i den nærliggende Omme Å.

Lækre omgivelser
Kroen rummer 32 værelser, fire hyggelige selskabslokaler med plads til 200 personer, motionsrum, billardrum, stor legeplads, pejsestue og legerum.

Derudover er der en stor have og skov lige bagved kroen. Give Golfklub og Gyttegård Golf Klub ligger begge inden for 20 minutters kørsel fra kroen.

Tæt på ligger også Lalandia, Billund Lufthavn, Legoland, Hejnsvig Fodboldgolf og Vandel Gocart.​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​