​​Kroens selskabslokaler til bryllup, konfirmation m.m.

Slip for sved på panden og lad os stå for det hele. Hvad enten det er fødselsdag, bryllup, konfirmation eller noget helt andet, sørger vi for en dejlig menu til den festlige begivenhed. Vi står for selskabslokale, borddækning, maden og oprydning, - og ønsker I at medbringe musik, er det naturligvis også muligt. 

Hos Filskov Kro har vi selskabslokaler til enhver lejlighed, uanset om I er et selskab på 20 eller 200 personer. Vi har to store og to mindre selskabslokaler, som alle er blevet renoveret sammen med resten af kroen.

I er altid velkomne til at komme forbi og se på selskabslokalerne. Så kan vi samtidig tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer - ring gerne i forvejen, så er vi sikre på at vi har tid til at snakke med jer

Vores forskellige selskabslokaler

Blå Stue er et selskabslokale hvor stilen, som navnet siger, er blå og romantisk med klang til 1940’erne. Lokalet er perfekt til selskaber på 35-50 personer, men der kan være op til 60 personer.

​Salen er vores store festsal med trægulv og højt til loftet. Lokalet er lyst og venligt, nyrenoveret med et strejf af 60'erne, hvor lokalet blev tilbygget kroen. Lokalet kan rumme op til 200 personer ved lange borde og ca. 150 personer ved runde borde. 1 fjerdedel af lokalet kan lukkes af med et forhæng, således salen også bliver velegnet til forsamlinger på 40-60 personer.

​Hjørnestuen er et lille "forlokale" til den store festsal og er i samme stil som den store sal. Her kan i sidde op til ca. 50 personer, men lokalet er også velegnet til brug ved velkomst når man holder fest i salen.

​Er i en mindre forsamling på op til 30 personer vil vi anbefale Guldstuen, som er et af vores mindre selskabslokaler, der i romantisk stil har lysekroner og vægge beklædt med guldtapet.

(OBS! Ved reducering af antallet i forbindelse med konfirmation, forbeholder vi os retten til at ændre lokalet, så vi kan tilgodese alle, som gerne vil afholde deres konfirmation her på Filskov Kro. I tilfælde af dette, vil I naturligvis blive kontaktet)

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​