Kroophold - Weekendophold med overnatning

Når I besøger vores kro, er det vigtigt for os, at I føler jer godt tilpas på værelset og i kroens omgivelser. På Filskov Kro har vi 26 dobbeltværelser i forskellige størrelser. Er behovet et enkeltværelse, lejer vi naturligvis gerne værelset ud som dette. Vi tilbyder blandet andet gourmetophold, hvor gode retter og god service tilbydes til alle vores gæster.

Dyr på Filskov Kro

På Filskov Kro er vi dedikerede til at skabe en behagelig og tryg atmosfære for alle vores gæster, herunder dem med allergier. Vi har taget omhyggelige forholdsregler for at sikre, at vores faciliteter er allergivenlige. Vores dyner og puder er nøje udvalgt allergivenligt materialer

Vi ønsker også at informere vores gæster om, at vi desværre ikke tillader kæledyr på vores indendørs faciliteter, dermed også værelserne. Dette er for at sikre vores gæsters komfort og sikkerhed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Filskov Kro, hvor du kan nyde et allergivenligt ophold uden bekymringer. Kontakt os i dag for at reservere dit ophold!

Forefindes der kæledyr på værelserne, vil der blive tillagt et rengøringsgebyr på 1500,- pr. værelse.
​Rengøringsgebyret dækker ekstra rengøring og desinfektion af værelset efter opholdet for at sikre, at det er egnet til andre gæster med allergier eller præferencer for kæledyrsfri omgivelser.

Renovering og Kroens historie

Kroens værelser har fået en gennemgribende renovering i 2013 og fremstår derfor nye, lyse og behagelige. Derudover er vi i fuld gang med at renovere helt nye og flotte suites, som er placeret Tjæreborg  som ligger lige bagved kroen.
Værelserne har eget bad, bruseniche, trådløst gratis internet, kabel-tv, skrivebord og stol, hårtørrer og elkedel. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. Når I lejer et eller flere værelser hos os, følger der altid en smagfuld morgenmad med i købet.

Filskov er en charmerende by med historie. Der er både kirken, jernbanen og industrien, som har været med til at udforme byen gennem mange år. Filskov Kro har været et af byens varetegn siden opførslen tilbage i år 1853 og har indtil 2013 været passet af samme familie gennem 4 generationer. Selve bygningen har været under ombygning flere gange og bærer præg af forskellige tidsperioder.

Ud over de sædvanlige besøgende der gennem tiden har besøgt stedet, har kroen tidligere haft egen landingsbane, hvilket gjorde at mange piloter valgte at overnatte på stedet. På grund af de mange piloter, blev der bygget en separat værelsesfløj specifikt til dem.

Stedet har desuden været stamsted for mange politifolk, som skulle overnatte i tjeneste. Ligesom stedet er populært for lystfiskere at overnatte, som fisker i den nærliggende Omme Å.

For at høre mere om Bookning og forespørgsel på datoer, kontakt os på 75 34 81 11 eller skriv en mail til info@filskovkro.dk.

Familie- og handicapvenlige værelser

Ti af vores dobbeltværelser kan lægges sammen 2 og 2 til et familieværelse, hvor man stadig kan bo hver for sig - eksempelvis hvis to forældre og to søskende skal have hver sit værelse. Værelserne har eget bad og er adskilt med en privat dør imellem. 1 af disse familieværelser er handicapvenlige og egner sig dermed eksempelvis også til, at en handicappet kan have en hjælper med, hvis man ønsker at bo på hver sit værelse.

Derudover har vi et ekstra stort handicapvenligt værelse med en sovesofa, der kan slås op. Alle vores handicapvenlige værelser har elevations-senge.​

Kroens faciliteter

​Kroen er både børne- og handicapvenlig idet vores faciliteter er udstyret til alle. Derfor er det velegnet til et romantisk kroophold for et par, eller som weekend ophold for hele familien. På selve kroen har vi mange faciliteter og aktiviteter for børn og voksne.

  • Vi tilbyder blandt andet
  • Legerum med massere af legetøj og en PlayStation
  • Pejsestue med brætspil og meget mere
  • Stor tarzanbane, bålhytte og shelter i kroskoven
  • Stor legeplads med hoppepude
  • 2 fodboldgolfbaner (mod betaling)


Vi er stolte af at kunne tilbyde et alsidigt udvalg af underholdning til alle. Kroen har også deres egen fodboldgolf bane, som man selvfølgelig også kan benytte til fornuftige priser. derudover er Kroen desuden populært som destination for golfweekend, med 4 golfbaner indenfor 30 km. Når I skal på golftur hjælper vi gerne med greenfee på alle baner. Banerne kan findes i Gyttegård, Brande, Jelling og Give. 

Ophold​

Trænger I til at få lidt luft fra den daglige rutine? Et kroophold i Jylland er en herlig måde at få et afbræk fra hverdagen. Hos Filskov Kro tilbyder vi weekendophold for enhver smag. Vores topmoderne værelser giver en følelse af luksus, samtidig med at den gode krostemning er bevaret.

Ring og hør mere og få et uforpligtende tilbud på Jeres weekend på tlf.: +45 75 34 81 11 eller skriv en mail på info@filskovkro.dk Vi har mange tilbud og arrangementer som du kan benytte, I kan derudover også tilmelde jer vores nyhedsbrev, og modtage tilbud og opdateringer på events. Vi opdaterer jævnligt vores hjemmeside med kommende events. I er velkomne til at kigge rundt på siden og finde det ophold der behager jer.  Tjek også vores facebook side, da vi også her ligger mange gode tilbud og konkurrencer ud.

Velkommen til Filskov Kro

Vi byder alle velkomne på Filskov kro. Vi har ophold for nåde børnefamilier på weekendophold og par, som leder efter et romantisk afbræk fra hverdagen i form af et kroophold i Jylland. Vores lokaler og værelser er indrettet til at tage hensyn til alles behov. Personalet på Filskov kro ønskr alle et godt ophold og glæder sig til at tage imod jer.​

Online booking

Kom igang her

Online booking

Kom igang her

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​