​Vilkår/betingelser​ for mad ud af huset

Minimum bestilling:

​Du kan ud for alle vores menuer se det minimum antal kuverter som menuerne laves til.

Levering:​

Ved bestilling til 25 kuverter eller derunder afhenter du selv maden på Filskov Kro. Maden er i varmekasser og klar til servering. Har du brug for at vi hjælper med leveringen finder vi også ud af det, mod et mindre gebyr.

Ved bestilling til over 25 kuverter kan vi efter aftale levere maden hjem til dig selv. Maden er i varmekasser og klar til servering. Leveringen er gratis i en radius af 5 km fra Filskov Kro. Herefter tillægges der er et leveringsgebyr – ring og hør’ nærmere.

OBS! Leveringstidpunktet er med en margin på 15 minutter

Hvordan leveres maden:​

Vores ønsker er, at gøre din fest og dit arrangement lettest mulig. Alle vores menuer leveres på fade og i skåle, der er klar til bordet. Det varme leveres dog i varmekasser, som holder maden varm og frisk. Den varme mad skal serveres inden 3 timer efter levering. Hvis ikke andet er nævnt, er kødet ikke skåret for, for at bibeholde mest mulig saft og kraft i kødet - sørg for at have et serveringsfad klar til kødet.

Det er vigtigt at du ikke åbner for varmekasserne før servering, da varmen ellers reduceres kraftigt for hver gang kassen åbnes. Vores brød er hjemmebagt og bliver altid bedst hvis det varmes inden servering. Isdesserter leveres også i termokasser, men skal i fryseren ved ankomst – så sørg for at der er god plads i fryseren, der hvor festen skal holdes.​ Du skal selv sørge for at have et serveringsfad klar til is/fryse-desserter.

Genopvarmning:

​Det er vigtigt, at maden ikke står i direkte sollys, eller står for længe på bordet inden servering. Eventuelle rester skal sættes hurtigt i køleskab og alle varme retter skal efter nedkøling genopvarmes til minimum 75 grader C.

Betaling:​

​Ved levering modtager I en faktura. Denne betales i løbet af 3 dage. Hvis I ønsker at betale ved levering, er det kontant på beløbet, da vi ikke har mulighed for at veksle eller modtage kreditkort ved leveringen.

Ved afhentning betales kontant eller med kort på kroen. Der er også mulighed for at få medfølgende faktura, som betales i løbet af 3 dage.

Returservice:​

Alt service skal så vidt muligt rengøres og som minimum skylles af og afleveres hurtigst muligt på Filskov Kro, dog senest 3 hverdage efter leveringen. I travle perioder kan det kræves at servicen afleveres dagen efter.​

Afbestilling:​

Afbestilling af mad ud af huset skal ske min. 1 ugen inden leveringsdatoen. Dog kan rettelser på under 15% i antal ske op til 2 dage før levering. 

I forbindelse med jul og nytår skal afbestillingen ske min. 2 uger inden leveringsdatoen.

Særligt for julen 2020

Afbestillingen skal senest ske d. 16/12-20

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​