​Intimkoncert med BACK TO BACK

Fredag d. 27. September 2024 kl. 18.00

Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og mange flere er i dag stadig en fast del af radioernes spillelister. Bandet har solgt flere gange sølv, guld og platinplader og efter hvert album rejst landet tyndt, spillet festivaler og musikhuse og sunget deres sange, for et altid begejstret og deltagende publikum. - Og nu kommer de her til Filskov Kro for at spille en fantastisk intimkoncert!

​​

Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler med et glas bobler og snacks, hvorefter der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starte ca.  kl. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er begrænsede pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

KØB DINE BILLETTER HER

​Billetterne sælges fra Torsdag d. 11/4 kl. 11.00

Intimkoncert med middag, kr. 738,- pr. pe​rs.

Velkomstglas inkl. snack, 3 retters menu og intimkoncert.

Intimkoncert med ophold, kr. 1148,- pr. pers.

Velkomstglas inkl. snack, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Intimkoncert uden spisning 398,- pr. pers.

Intimkoncert uden spisning. 

Afbestilling: Køb af koncertpakker og billetter er bindende og refunderes ikke​​!

BACK TO BACK

Back To Back var med deres internationalt lydende studiealbum produktioner bane-brydende i Danmark og inspiratorer for 80’ernes DJ’s og Remixere. Siden 2003 har de arbejdet med andre projekter, i og udenfor musikken, men der har aldrig været lukket helt ned for tanken om endnu en sommer sammen.

Om genforeningen siger Nis: ”Pludselig stod det bare klart for mig hvor meget jeg savnede Mortens stemme synge vores sange, lige ved siden af mig!” og Morten supplerer: “Jeg har bare ventet på at muligheden dukkede op. Back To Back lever kun i sin originale form, når Nis og jeg er sammen”.

Når Back to Back spiller koncerter i dag er det deres største sange med fuldt liveband – som det lød dengang.

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​