Værelserne

På Filskov Kro har vi 26 standardværelser i forskellige størrelser samt 6 flotte suiter. Standardværelserne blev totalrenoveret i 2013 og fremstår derfor nye, lyse og behagelige. Suiterne ligger primært i den gamle Tjæreborg bygning og blev alle renoveret i 2016. 1 af vores suiter er handicapvenlig. Alle vores værelser har eget bad, bruseniche, trådløst gratis internet, kabel-tv, skrivebord og stol, hårtørrer og elkedel. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. Suiterne har udover overstående også en sofagruppe hvor sofaen kan omdannes til 2 sengepladser. Når I lejer et eller flere værelser hos os, følger der altid en smagfuld morgenmad med i købet.

Nedenfor ses en beskrivelser af vores forskellige værelsestyper. Alle priser en inklusive vore dejlige morgenbuffet.

ÅBNINGSTIDER

Kroen er åben onsdag til søndag - mandag og tirsdag er der lukket

Restaurantens åbningstider er - Frokost: fredag til lørdag fra 12.00 til 15.00. Aften: Onsdag til lørdag fra 17.00 til 20.00

Det er muligt at overnatte alle dage, dog kan morgenmaden mandag og tirsdag bestå af en platte der bliver sat på værelset. Husk at bestille bord i restauranten hvis du ønsker at spise på kroen.

OBS! Der kan forkomme prisændringer i højsæsonen som følge af udbud og efterspørgsel.

Morgenbuffeten serveres​

Mandag til fredag

Kl. 7.00 - 9.00

Lørdag til søndag

Kl. 8.00 - 10.00

  OBS! Har du brug for at få morgenmaden før, så hjælper vi gerne med dette - kontakt os venligst!

Standard værelse

Indeholder dobbeltseng bestående af 2 box-madrasser, eget badeværelse med bruseniche, fladskærms-tv, hårtørre, elkeddel med mulighed for at lave kaffe/the.​

Som dobbeltværelse

kr. 900,-

Højsæson*

kr. 1000,-

Som enkeltværelse

kr. 650,-

Højsæson*

kr. 750,-​

Familieværelse

Består af 2 sammenhængende standardværelser med privat dør. Begge indeholder dobbeltseng bestående af 2 box-madrasser, eget badeværelse med bruseniche, fladskærms-tv, hårtørre, elkeddel med mulighed for at lave kaffe/the.

Vi har også 2 sammenhængende værelser hvoraf den ene er handicapvenlig med bl.a. elevationssenge. Disse passer perfekt til en handicappet med en medhjælper der ønsker at sove i hvert deres rum men alligevel tæt på hinanden. Spørg efter værelset ved booking

4 personers værelse

kr. 1.800,-

Højsæson*

kr. 2.000,-

Familieværelse med køjeseng

Indeholder 2 enkeltsenge (box-madrasser) og 1 køjeseng med 2 sovepladser, eget badeværelse med bruseniche, fladskærms-tv, hårtørre, elkeddel med mulighed for at lave kaffe/the.


4 personers værelse

kr. 1.400,-

Højsæson*

kr. 1.500,-

Suiterne

Stort værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med stor bruseniche, sofagruppe med sovesofa og lænestol, fladskærms-tv, hårtørre, elkeddel med mulighed for at lave kaffe/the. Mulighed for opredning på sovesofa.

Suiten som dobbeltværelse 2 pers.

kr.1.100,-

Højsæson*

kr. 1.300,-

Suiten som familieværelse 4 pers.

kr. 1.600,-

Højsæson*

kr. 1.800,-

Suiten - handicapvenlig

Stort værelse med meget gulvplads. Dobbeltseng bestående af 2 elevationssenge, eget badeværelse med handicapvenlig bruseniche, sofagruppe, fladskærms-tv, hårtørre, elkeddel med mulighed for at lave kaffe/the. Mulighed for opredning på sovesofa.

Priserne er de samme som suiterne.

Ekstra opredning

Det er muligt at lave en ekstra opredning pr værelse.

Opredning

kr. 250,-

Babyseng

kr. 150,-

Bemærk: Børn under 2 år må gerne sove gratis i forældres seng - fra 2 år skal alle gæster betale.

Online booking

Kom igang her

Online booking

Kom igang her

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​