​Ny tjener elev til Filskov Kro

Serviceminded, smilende og udadvendt tjener elev søges til Filskov Kro
Da vi på Filskov Kro er et lille team, hjælper vi hinanden på tværs af faggrupperne og vi forventer derfor at du er fleksibel og gerne vil give en ekstra hånd i travle perioder. Du skal have et stærkt drive, kunne tænke og arbejde selvstændigt samt kunne bevare overblikket i pressede situationer. En lille kro med stor kapacitet – Vi er et team bestående af 17 fastansatte der altid er klar på at udvikle dine kundskaber inde for restauration og hotel. Der er tid til at lære af vores 3 faglærte tjenere på de stille hverdage, samt mulighed for at lære noget af vores 4 udlærte i køkkenet, så du kommer helt tæt på de råvarer du selv præsentere for vores gæster.

Vi leder efter at du sætter stor ære i at servere vores skiftende gastronomiske menuer og fremragende vine, samt A la Carte i restauranten. At hver eneste tallerken til vores selskaber serveres med stor respekt for mad og at du kan skabe rolige omgivelser omkring dig til vores konference gæster.

Du vil få lov til at sammensætte menuer med passende vine. Du lære hvordan man komponerer lækre drinks i vores nye baromgivelser i krostuen. Da vi er en lille kro vil du også betjene vores gæster i receptionen i de senere timer.

Du får dermed erfaringer på hele paletten af restaurations- og hotelbranchen her hos os.


Vi tilbyder gode arbejdsforhold med fri hver tredje weekend og stor fleksibilitet ifl. ønsker om fridage og ferie.

Filskov Kro er en gammel kongelig priviligeret landevejs kro med 31 værelser, a la carte restaurant samt selskabs og konferencelokaler. I 2013 er kroen blevet total renoveret og har fået nyt liv både indvendig og udvendig. I den forbindelse er der kommet nye forpagtere og der er blevet lagt ny stil for kroen. Der er ægte krostemning og æstetik, i køkkenet stræbes der efter at lave mest muligt fra bunden – der både bages, syltes og ryges - og vi ønsker at give gæsten den bedste service fra start til slut.

Hvis du er vores nye tjener elev så send din ansøgning til restaurant@filskovkro.dk  eller ring på 75348111 og spørg efter Bo eller Mathilde

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​