​Ny kok til Filskov Kro

Er du vores nye KOK?

Brænder du for at lave lækkert mad? Er du engageret og kvalitetsbevidst og elsker du at være kreativ i et køkken. Så er det DIG der er vores nye KOK.

Vi forventer at du er faglært kok, om du er nyudlært eller har flere års erfaring som udlært er ligegodt, - vigtigst er at du er ambitiøs og dygtig til dit håndværk og at du brænder for at give vores gæster en god oplevelse.

Du skal have et stærkt drive, du skal kunne tænke og arbejde selvstændigt samt kunne bevare overblikket i pressede situationer. Vi forventer at du har respekt for håndværket og stræber efter at levere den bedste kvalitet - hver gang! Og så vil det være rigtig dejligt hvis du kan bidrage med nye ideer og inspiration til vores menuer.

Da vi er et lille team, hjælper vi hinanden på tværs af faggrupperne og vi forventer derfor er du er fleksibel og villig til at give en ekstra hånd med i travle perioder. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at køre service i vores ala carte restaurant, at køre små og store selskaber både i huset og ud af huset samt den daglige opbakning til dette. Herudover vil du også blive medansvarlige for oplæringen af nye elever.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, gode arbejdsforhold med fri hver tredje weekend og stor fleksibilitet ift. ønsker om fridage og ferie. Du vil blive en del af et yngre, velfungerende og stabilt team, hvor vi er rigtig gode til at samarbejde og hjælpe hinanden.

Hvis du er vores nye kok så send din ansøgning og cv til louise@filskovkro.dk eller ring på 29 61 55 81 og snak med Louise Bredvig Sandfeld

Filskov Kro er en gammel kongelig privilegeret landevejskro der i 2013 er blevet total renoveret og har fået nyt liv både indvendig og udvendig. I den forbindelse er der kommet nye forpagtere og der er blevet lagt ny stil for køkkenet - fokus er på de gode og friske råvare, smagen og kvalitet. Vi stræber efter at lave mest muligt fra bunden – vi både bager, sylter og ryger vores egne råvarer.

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​