Teambuilding & Events​

Trænger i til et pusterum fra post its, whiteboards mm!

Har i brug for et afbræk i jeres konference? Kunne i tænke jer at blive rystet sammen og lære at samarbejde? Eller skal familiefødselsdagen piftes lidt op med en sjov aktivitet, så tilbyder vi flere forskellige muligheder for teambuilding aktiviter på og omkring kroen.

Alle events skal forudbestilles via kroen.​

FODBOLDGOLF - sjovt alternativ til walk & talk

Fra 2016 kan vi nu også tilbyde jer at tage en runde fodboldgolf på vores nyanlagte baner i kroens baghave. Fodboldgolf er sjovt, hyggeligt og giver dejlig god motion. Det gælder om at sparke bolden i hul på færrest mulige spark, der er små forhindringer som man skal igennem, over eller under, men der er også lavet smutveje så ALLE kan være med. Man går i små hold på 3-5 personer, og en runde på banen tager ca. 1,5 time. Ifm. fodboldgolf er det muligt at bestille kaffe og kage som kan hentes på kroen og medbringes til faciliteterne ved banen. Her kan man også grille mm. Se evt​ www.filskovkrofodboldgolf.dk

Varighed: ca. 1,5 time
Pris: 100,- pr pers. (80,- ifm en konference på kroen)

KOK AMOK
Slip din indre kok løs og giv dine kollegaer en oplevelse!
Sammen med en af vores dygtige kokke, står i for hele madlavningen i denne gastronomiske teambuilding øvelse og oplevele.

Vores kok sørger for alle råvarerne, menuer med opskrifter og naturligvis en kyndig instruktion og hjælp ud i madlavningens spændende univers. I opdeles i 3-4 hold, hvor i sammen skal skabe en 3-4 retters menu. Sammen sørger i for at opdække et hyggeligt lokale hvor i nyder jeres egen tilberedte mad.

Event vil finde sted i vores køkken på Grønbjerg Hotel - hvor alt vil være til jeres rådighed.

Varighed: ca. 3 timer
Deltager: fra 8 - 22 pers.
Pris fra: 798,- pr pers.

KOK AMOK light – Lav jeres egne flødeboller
En kortere udgave af KOK AMOK, hvor i på en halv time får lov til at udfordre hinandens chokoladekundskaber.

Vores kok sørger for at alt står klar og vil instruere og hjælpe jer igennem. Flødebollerne kan i efterfølgende nyde sammen med jeres aftenkaffen. Denne event kan vi afholde i køkkenet/lokalerne på Filskov Kro.

Varighed: ca. 45 minutter (gerne mellem kl. 16.30 og 18.00)
Deltager: fra 8 - 40 pers. (i vil evt. blive delt op i to eller flere hold, der på skift laver flødeboller)
Pris : 98,- pr pers.

VINSKOLE
"Vinskolen" er en super hyggelig måde at starte aftenens middag på. Samme med dine kollegaer, venner eller familie introduceres i til vinens verden via forskellige smagsteknikker og de mest kendte druer. I lærer om jeres egen vinsmag og hvordan i pejler rundt blandt de gængse vinbegreber. Eventet kan holdes på forskellige niveauer, men som udgangspunkt starter vi på et niveau hvor alle kan være med.

I "undervises" af en af vores vinkyndige tjenere. Temaet kan variere, men i vil som minimum komme til at smage på 6 forskellige vine.

Varighed: ca. 1 time (afholdes mellem kl. 14.00 og 18.00)
Deltager: fra 10 pers. (min. 10 betalende pers.)
Pris fra: 148,- pr pers.

KANOSEJLADS

Omme Å løber lige i "baghaven" til Filskov Kro og her har i mulighed for at afprøve samarbejdet i en kano. I starter sejlturen her i Filskov og sejler herefter med strømmen mod Sdr. Omme. Turen stopper på Sdr. Omme camping hvor i efterfølgende afhentes og køres tilbage til Filskov Kro - eller i tager turen tilbage på cykel, ca. 9 km.

Det er tilladt at sejle på åen fra 15/6 til 31/10.

Varighed: Fra ca. 2-6 timer, afhænger af startsted og om i ønsker at cykle retur

Deltager: fra 2 pers.
Pris: 425,- pr kano (2-4 pers pr kano inkl transport)
Picnickurv til turen: 98,- pr pers
Indeholder sandwich, snack og 1 øl eller vand

WALK & TALK

Filskov by byder på flere skønne gå-ruter, bl.a. har vi en hjertesti som tager jer rundt i byens omgivelser - forbi marker, sø og skov samt nogle af byens ældre lokaliteter. Gåturen er en god måde at få et kort afbræk fra dagens møde, så i får mulighed for at samle lidt ny energi. Spørg efter ruterne på kroen.

Varighed:Fra 30 min til 2 timer

Deltager: fra 1 pers.
Pris: Gratis

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​