Gæstebog

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tidligere kommentarer:​​​​​​

Niels-Erik Grønhøj Nielsen
​​Mange tak for i går, søndag den 5. februar 2017, hvor Filskov Kro var rammen om min 70 års fødselsdag. Jeg og mine gæster giver stor ros til kroen. Festsalen og de tilstødende lokaler som vi brugte og maden vi nød var absolut en nydelse som satte præg på min fest. Personalet fik ros af mine gæster for betjening, situationsfornemmelse, deres sprog, ja måden de var på. Stor ros til Malene Olesen som ledede festen sammen med mig, det har jeg ikke oplevet bedre før. Børn har Filskov Kro også tænkt på, stort dejlig legerum. 


Anne Christine Vibe Hørlyck, Selskab

Efter at have deltaget i en 70 års fødselsdag d. 5 Februar 2017 på Filskov Kro føler jeg til fulde at andre skal få del i den store oplevelse vi var gæster til.
Aldrig før har jeg mødt så venlig og veltalende et personale, under hele festen servicerede de os på eksemplarisk vis, deres tiltale form var klasse. Gulvet i salen var knap tørt da vi ankom, og alle steder var der rent og pyntet op til fest.
Maden var så forrygende go, og blev serveret perfekt. varme tallerkner, og aldrig før har maden været så hurtig på bordet til os alle.
Personalet var omkring os hele tiden, og dagen var perfekt på alle måder.
Tak Filskov Kro for så stor en oplevelse, jeg/ vi kommer igen for at tjekke om det virkelig kan passe at der findes en Kro i så høj standart.

Ole Nielsen, Restaurant

Gid alle kroer i Danmark er som denne. Et serviceorienteret personale uden at være servile - velfungerende restaurant med årvågen betjening - veltillavet mad der præsenterede sig pænt på tallerkenen.
Filskov kro kan varmt anbefales.

Mina Jensen

Dejlig og hyggelig kro som varmt kan anbefales:)


​Bente & Poul Persson, Intimkoncertophold
Tak for et dejligt ophold med koncert, god mad, flot og rent sted... Alt var bare iorden :0))
mvh Bente og Poul Persson​

Thorbjørn Ibsen, Restaurant
Jeg bliver nødt til at reagere på vores oplevelse på Filskov kro.
Vi var fire til A la carte d. 23.-01.-16 ved bord 21. Rigtig god og munter modtagelse. betjeningen ved bordet var fantastisk. De to unge piger som servicerede os kunne bare deres kram. Vi fik en god forklaring på den mad der blev serveret, og deres kendskab og vejledning omkring vin til maden, overgik al forventning. Bedre mad og service skal man lede længe efter. En oplevelse der Guldkants Danmark værdig.
Tak og på gensyn "Thorbjørn Ibsen"​​

Helle Sørensen, Dealophold

Vi havde købt et Spotdeal - hold da op.
Vi blev absolut ikke skuffet - maden er af høj klasse.
Kroen havde forvandlet sig til et hotel. Kommer gerne igen.

Bobil Præstegaard, Selskab
Tusind tak for den eminent lækre frokostbuffet, vine mv som vi og vores gæster nød i fuld udstrækning hos jer lørdag d. 14. november. Vores gæster gav så mange rosende kommentarer på maden, så den ros er hermed givet videre til jer. Også den opdaterede udgave af kroens udseende fik pæne ord med på vejen.


Mange hilsner fra Bodil​


Birgitte Borg, DJS: Konferencedøgn

Kære Filskov Kro
Vi var så tilfredse med arrangementet hos jer - det gør I bare rigtig godt på alle pladser.
Husets stemning og miljø er dejligt at opholde sig i og det hele stemmer over til hvordan I agerer overfor os som mødedeltagere.

Med venlig hilsen
Birgitte Borg Kristensen

Katrin Bauer: Dagsmøde
Kære Filskov Kro Team
Tusind Tak for at holde rammerne så vi kunne holde møde i går. Alle var begejstrede for Jeres venlighed, service niveau, Jeres smukke Kro og den super gode mad! Og dem der overnattede kunne virkelig godt lide værelserne ... og alt var rent og nydelig!
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Jer og hvis vi skal holde møde i Billund igen, har vi i hvert fald en adresse nu!

Solrig hilsen fra Flensborg,
Katrin Bauer
Rail & Road Protec GmbH

Anders Lauritsen: Konference med overnatning, spisning og vinsmagning
Mange tak for en super oplevelse. Vi havde et rigtigt godt ophold, og var yderst tilfredse med alt. Ser frem til at besøge jer igen, når vi kommer tilbage på de kanter.
Med venlig hilsen
Anders Lauritsen
Senior Solution Architect
Energy Management
DONG Energy IT


Mina Jensen: Ophold
Dejlig og hyggelig kro som varmt kan anbefales :)

Kent, Anita og Mathias: Konfirmationsfest
Vi vil gerne lige takke for en super god konfirmation i fredags d. 1 maj. Maden og betjeningen var helt i top og vi fik kun rosende ord fra vores gæster.
Så helt igennem en fantastisk dag, så endnu en gang mange tak.
Med venlig hilsen
Mathias, Kent og Anita

Anita Uhrbak: Mad ud af huset
Vi har ifbm vores fødselsdag i klubben fået leveret mad fra jer.
I den forbindelse syntes jeg at i skal have en tilbagemelding på dette.
Det var super fantastisk mad. Mørt lækkert kød, spændende kartofler og super lækre flødekartofler. Salat med overraskelser og ikke mindst en fantastisk sovs.
Vores gæster syntes det var mad ud over det sædvanlige.


Med Venlig Hilsen.
Anita Uhrbak
Crazy Feet Give.

Marianne Aamand: Ophold
Tak for et dejligt gourmetophold med superlækker mad, god betjening og hyggelige værelser

Carina Halvorsen: Ophold
Min kæreste og jeg har fra 4.-6. april, været på et deal ophold med eftermiddags kaffe og kage samt 4 rets menuer begge dage. Super dejlig mad - og det med kage har de da bare helt styr på ;-) Betjeningen i top og værelserne meget nydelige og stilrene, så alt i alt et super dejligt og afslappende ophold.
Venligst Carina og Milo


Gitte og Lars Nielsen: Ophold

Påskegourmet på højt plan. Super personale. Lækre nye værelser. Et stort 5-tal herfra.
Suzanne og Mogens Ravn: Ophold
Tak for en dejlig oplevelse i weekenden 12.-13. marts 2015.
Skønt at se kroens nænsomme restaurering med respekt for kroens historie. Yderst professionel betjening med tid til hyggesnak og god information om den helt formidable menu. Et absolut genbesøg værd.
Bedste hilsner fra Sjælland.


Jette Thomasen: Overnatning
Vi besøgte kroen i fbm. "Feriemessen i Herning" d. 20/2 2015.
Efter en lang dag på messen, var det dejligt at tjekke ind på Filskov Kro, sødt og venligt personale.
Vi fik serveret "Filskov Menuen" med tilhørende vinmenu, en nydelse vi sent vil glemme.
Kan varmt anbefales, hyggelige værelser og en dejlig morgenbuffet.
Vi kommer meget gerne igen.

St Hippolyt Danmark A/S: Konferrence
Vi var meget tilfredse med vores konferenceafholdelse hos jer….hele vejen igennem . Stor tak 


Brink Transport/Klaus Nielsen: Firmajulefrokost
Julefrokost 2014. Vi havde den store fornøjelse, at
holde vores firma julefrokost hos jer. Alt var til 5 stjerner! Maden var i top,
det samme var den søde og professionelle betjening. Værelserne var dejlige. Og
sikken en morgenmad!! Brink Transport vender tilbage og kan klat anbefale dette
skønne sted til andre.
Mvh Klaus Brink Transport

Bente Jacobsen
Fantastisk dejlig kro, med venligt og serviceminded personale, superlækker mad, behagelig atmosfære. Vi kommer meget gerne tilbage.

Charlotte og Flemming Berthelsen: sølvbryllupsfest
Hej Bent og personale. Vi vil gerne takke for utroligt gode rammer ved vores sølvbryllupsfest. I har gives os den mest perfekte aften vi kunne ønske os. Alt klappede som det skulle. Personalet var utrolig dygtige til at sørge for, at ingen manglede noget. Pragtfuld mad – alle vore gæster roste det i høje skyer. Er der nogle, der spørger om vi kender et godt sted at holde en fest, vil vi klart anbefale jer. Tusind tak. Vi ses om 25 år til guldbryllup. Kærlig hilsen Charlotte og Flemming Berthelsen

Sanne Nielsen: Kroophold
Vi har været på kroen, hvor opholdet fra booking til tjek ud, var en virkelig positiv oplevelse med serviceminded personale, godt værelse og utrolig lækker mad!

Per Pedersen: Weekendtur
Tak for en kanon god weekend tur hos jer. Super god mad og super betjening og dejlig værelse. Vi kommer helt sikkert til Filskov Kro igen. Mange hilsner Trine og Per, Nørre Søby.

Hasse og Ellen Skouboe Hasselstrøm: mad og overnatning
Vi har spist og overnattet på Filskov kro. Maden: meget lækkert. Betjeningen: meget imødekommende og venlige. Værelset: super smagfuldt, nyt og lækkert. Vi kommer helt klart tilbage og besøger jer. Tak.

Lea Hansen: Frokost-jule-arrangement
7/12-13 Vi havde samlet familien til et frokost-jule-arrangement. Vi mødte supervenlig betjening og extrem god mad. Vi havde et rum for os selv, hvor vi kunne hygge, spille spil, og spise. SUPER! Venlig hilsen og på gensyn Lea og Bent Hansen

Kim Jensen: Guldbryllup
den 30/11/2013 var vi til guldbryllup som blev holdt på jeres kro, jeg vil rose serveringen samt menuen var over al forventning rigtig god mad og virkelig velsmagende..... derfor en masse ros herfra og det er abselut ikke siste gang vi vil spise hos jer. med venlig hilsen Marianne og kim

Ring os op​

Find os​

​Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​