Kokkeskole - tilbage på "kokke"skolebænken

Elsker du også at lave mad? Og vil du gerne bliver lidt bedre; udvide din gastronomiske horisont eller blot nyde en aften med god mad og gode venner - så skulle du prøve en af vores kokkeskoler.

I foråret 2019 har vi 3 planlagte kokkeskoler

TIRSDAG D. 5/2-2019 KL. 17.30: SOUS VIDE

Sous vide (eller tilberedning i vandbad) er det nye sort inden for madlavning - og man kan i dag finde sousvide udstyr i enhver isenkram butik. Du lærer om hvordan du kan anvende teknikken på forskellige måder og på forskellige typer af råvare, om principper for tid og  temper​aturer samt forskellige tips og tricks til sous vide i hverdagskøkkenet 

MANDAG D. 25/2​: NYT DANSK KROMAD

​Vi fortolker de klassiske danske "kro-retter". Her vil vi anvende de gode danske råvare og vi vil specielt have fokus på at udnytte råvarerne bedst muligt i forskellige former og konsistenser. Vi vil arbejde med både nye og gamle teknikker og tilberedningsmetoder.

ONSDAG D. 13/3: DET SØDE KØKKEN

Mousse, gele, ganache, souffle, creme, snirkler, knas, tuille, krystallisering, is og meget mere. I det søde køkken er der rigtig mange bolde at holde styr på, - her gælder det om at holde tunge lige i munden. Vi vil på kurset arbejde med nogle af de vigtige teknikker, lære om temperaturer, have fokus på præcision og så selvfølgelig alle de små detaljer, som får øjnene til at løbe i vand.

PRIS PR AFTEN KUN 398,- PR. PERSON

​​

Tilmelding på tlf. 7534 8111 efter først til mølle - DER ER KUN 16 PLADSER

(obs - kurset bliver kun genneført ved min. 12 tilmeldinger)

- - - Pratisk information - - -

Vores kokkeskoler afholdes i skolekøkkenet på Filskov Friskole. Der er maks. plads til 16 "elever" pr. gang.

Vi mødes hver gang i skolekøkkenet ​kl. 17.30. Den første halve time vil vores kok introducere jer til aftens menu og "undervise" jer i menuens teknikker og udfordring samt give tips og tricks. Herefter skal I i hold på 4 sammen tilberede aftens menu som består af 2-3 retter - undervejs vil vores kok hjælpe til og komme med gode råd og vejledning. Ca. kl. 20.30 vil sammen sætte os og nyde aftens kreationer hvorefter vi vasker op og rydder op. Vi regner med senest at være færdige 21.30.

Prisen dækker over undervisning, lokale samt maden - drikkevare ud over postevand skal selv medbringes.

TIP: Det er altid hyggeligt at nyde et godt glas vin eller andet mens man sammen står og tilbereder maden:-)

TIP 2: Tilmeld dig gerne sammen med dine venner - vi sørger naturligvis for at i kommer på det sammen hold (bare det går op i 4)

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​