Kokkeskole - tilbage på "kokke"skolebænken

Skal i have en hyggelig dag/aften med familien eller vennerne, eller et anderledes teambuilding arrangement med kollegaerne eller foreningen, så skulle i prøve vores kokkeskole. På vores kokkeskole får i lov til at prøve kræfter med madlavningens forskellige teknikker og lærer forskellige tips og triks.

I skal minimum være 12 personer for at vi kan lave arrangementet 

Vi har lige nu 3 forskellige temaer at vælge i mellem men har i andre ønsker så spørg endelig.

SOUS VIDE

Sous vide (eller tilberedning i vandbad) er det nye sort inden for madlavning - og man kan i dag finde sousvide udstyr i enhver isenkram butik. Du lærer om hvordan du kan anvende teknikken på forskellige måder og på forskellige typer af råvare, om principper for tid og  temper​aturer samt forskellige tips og tricks til sous vide i hverdagskøkkenet 

NYT DANSK KROMAD

​Vi fortolker de klassiske danske "kro-retter". Her vil vi anvende de gode danske råvare og vi vil specielt have fokus på at udnytte råvarerne bedst muligt i forskellige former og konsistenser. Vi vil arbejde med både nye og gamle teknikker og tilberedningsmetoder.

DET SØDE KØKKEN

Mousse, gele, ganache, souffle, creme, snirkler, knas, tuille, krystallisering, is og meget mere. I det søde køkken er der rigtig mange bolde at holde styr på, - her gælder det om at holde tunge lige i munden. Vi vil på kurset arbejde med nogle af de vigtige teknikker, lære om temperaturer, have fokus på præcision og så selvfølgelig alle de små detaljer, som får øjnene til at løbe i vand.

PRIS PR. KUN 448,- PR. PERSON

Ring til os nu på 7534 811 og bestil dit næste arrangement


- - - Pratisk information - - -

Vores kokkeskoler afholdes i skolekøkkenet på Filskov Friskole. I skal minimum være 12 personer (eller skal minimum betale for 12 personer) og der er maks. plads til 16-20 "elever" pr. gang.

Den første halve time vil vores kok introducere jer til dagens menu og "undervise" jer i menuens teknikker og udfordring samt give tips og tricks. Herefter skal I i hold på 4-5 sammen tilberede aftens menu som består af 2-3 retter - undervejs vil vores kok hjælpe til og komme med gode råd og vejledning. Efter ca. 2,5 time i køkkenet, vil sammen sætte os og nyde dagens kreationer hvorefter vi vasker op og rydder op. Arrangementet tager ca. 4 timer

Prisen dækker over undervisning, lokale samt maden - drikkevare ud over postevand skal selv medbringes. Vi vil også meget gerne hjælpe med drikkevare og sammensætte en lækker vinmenu som i kan nyde til maden.


Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​