Kokkeskole - tilbage på "kokke"skolebænken

Elsker du også at lave mad? Og vil du gerne bliver lidt bedre; udvide din gastronomiske horisont eller blot nyde en aften med god mad og gode venner - så skulle du prøve en af vores kokkeskoler.

Temaet på vores kokkeskoler variere efter sæson, årstid og højtidere. Du vil her på siden i løbet af oktober kunne finde programmet for kokkeskolerne i forårsæsonen 2019 samt link til tilmelding.

TEST AF KOKKESKOLEN: NYT NORDISK

ONSDAG D. 3/10-2018 KL. 17.30 I SKOLEKØKKENET PÅ FILSKOV FRISKOLE

Inden vi åbner op for tilmeldingen til vores kokkeskoler i 2019 vil gerne teste idéen og have jeres feedback. Temaet for denne aften er NYT NORDISK. Her vil vi fokusere på gode sæsonbestemte danske råvare. Vi vil specielt arbejde med at udnytte råvarernes fulde potentialer ved at anvende flere forskellige teknikker og tilberedningsmetoder - både nye og gamle.

TESTPRIS: KUN 348,- PR. PERSON

​​

Tilmelding på tlf. 7534 8111 efter først til mølle - DER ER KUN 16 PLADSER

(ved stor efterspørgsel, bliver der muligvis oprettet yderligere et testhold i oktober men med et andet tema)

- - - Pratisk information - - -

Vores kokkeskoler afholdes i skolekøkkenet på Filskov Friskole. Der er maks. plads til 16 "elever" pr. gang.

Vi mødes hver gang i skolekøkkenet ​kl. 17.30. Den første halve time vil vores kok introducere jer til aftens menu og "undervise" jer i menuens teknikker og udfordring samt give tips og tricks. Herefter skal I i hold på 4 sammen tilberede aftens menu som består af 2-3 retter - undervejs vil vores kok hjælpe til og komme med gode råd og vejledning. Ca. kl. 20.30 vil sammen sætte os og nyde aftens kreationer hvorefter vi vasker op og rydder op. Vi regner med senest at være færdige 21.30.

Prisen dækker over undervisning, lokale samt maden - drikkevare ud over postevand skal selv medbringes.

TIP: Det er altid hyggeligt at nyde et godt glas vin eller andet mens man sammen står og tilbereder maden:-)

TIP 2: Tilmeld dig gerne sammen med dine venner - vi sørger naturligvis for at i kommer på det sammen hold (bare det går op i 4)

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​