JULE-INTIMKONCERT med Peter og de andre kopier

​JULEFROKOST PÅ FILSKOV KRO FREDAG D. 10. DECEMBER 2021 KL. 18.00

Ta' familien, vennerne eller kollegaerne med til en anderledes JULEFROKOST på Filskov Kro når vi inviterer til JULE-INTIMKONCERT med Peter og de andre kopier.  Vi sørger for at maden, rammerne og musikken er helt i top til en fantastisk aften, så skal i blot sørge for at medbringe det gode humør og de gode dansesko - det bliver en julefrokost i sent vil glemme. 


Aftenen starter kl. 18.00, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters julemenu ved langborde i kroens hyggelige restaurant lokaler - er I en større flok så sørger vi selvfølgelig for at I kommer til at sidde sammen. Herefter, kl. ca. 21.00,  spiller Peter og de andre kopier op til fest i salen. Koncerten foregår stående og der spilles i  2 x 60 minutter. Der vil blive solgt øl og vin i en bar i salen under koncerten, men har man brug for at hvile ørene eller har man andre ønsker til drikkevarer, så vil baren i krostuen også være åben. Efter koncerten vil det naturligvis være muligt at købe hotdogs - helt som man plejer!

Intimkoncert med middag, kr. 738,- pr. pers.

3 retters menu og intimkoncert​

Intimkoncert med ophold, kr. 1098,- pr. pers.

3 retters middag og intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

​​

Om Peter og de andre kopier​

Det er ikke længe siden, at Kim Larsen sagde farvel til denne jord, og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Sange som har skrevet sig ind vores folkesjæl, og i den danske sangskat.

Peter & De Andre Kopier dækker hele paletten, når Larsens mangeårige karriere formidles.

Hvad enten det er Gasolin’, Bellami, Bell Star eller Kjukken, er Kopierne bandet der sætter prikken over I’et i nostalgien - fra de klassiske arrangementer til gavflabens flabede retorik.

Med Kopierne i øret, og hånden på hjertet, kommer du ganske enkelt ikke tættere på den ægte vare. En hjertelig og tilstedeværende rejse i Larsens fantastiske univers, fra stenbroens brune bodega, til drømmenes funklende klare lys på fjerne himmelstrøg. Du får det ikke meget bedre, hvis du stadig vil Larsens bedste ...

Fuld skrue fra første taktslag - alle hits’ne i et brag af en koncert. Et show med sublim underholdning, timet og tilrettelagt. Rockkoncert som vor mor lavede det. Hele karrieren kørt i gennem, med et mesterligt overskud.​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​