​Intimkoncert med Sebastian

Lørdag d. 9. oktober 2021

Sebastian kan i 2021 fejre 50 år jubilæum  - turnéen er udskudt til 2022, men vi har været heldige at få lov til at afvikle en af hans få intimkoncerter i efteråret 2021. I kan glæde jer til alle Sebastians store hits som 'Når lyset bryder frem', 'Du er ikke alene', 'Romeo' og mange flere

Aftenen vil starte i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er kun 200 pladser til salg. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten. Når billetterne er bestilt modtager du en bekræftelse - denne fungere som din billet og skal medbringes til koncerten.

BESTIL DINE BILLETTER HER


Intimkoncert med middag, kr. 688,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 948,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert uden spisning 348,- pr. pers.

Om Sebastian - Helt tæt på!

Når Sebastian alene på scenen møder publikum, får poesien med garanti for alvor vinger. Han vil ledsage sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forene generationer med sange, der har været soundtrack til alle os danskeres liv. 

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At få lov at opleve ham i trubadur-rollen, vil give en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian vil tage publikum med hele følelsesregistret rundt. 

Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, vil i den grad komme til udtryk ved solokoncerten. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de udødelige sange, vi alle kan synge med på. 

Glæd jer til en aften i Trubadurens selskab – helt tæt på.

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​