​Intimkoncert med Sanne Salomonsen

Fredag d. 1. februar 2019 kl. 18.00 - ALT UDSOLGT

OBS! koncerten er flyttet fra fredag d. 19/10 til fredag d. 1/2-2019​

Oplev en af Sannes sjældne akustiske intimkoncerter på Filskov Kro

Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncerten hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser (pladsnummer anvises ved ankomst) - og der er kun 190 pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online eller du kan komme ind receptionen på Filskov Kro. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

Intimkoncert med middag, kr. 878,- pr. pers. UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 1.098,- pr. pers. UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert kr. 538,-  UDSOLGT

Koncert uden spisning - dørene åbner kl. 20.00​

Sanne Salomonsen - Akustisk Live 2018

I 2017 spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag, primetime, i et program som mange har omdøbt til "Sanne-Factor".

Sanne har altid selv haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde.

I efteråret 2018 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​