​Intimkoncert med Rasmus Walter

Fredag d. 14. april 2023 kl. 18.00

Det bliver skøn aften i selskab med Rasmus Walter når den lille midtjyske kro igen inviterer til intimkoncert. Vi glæder os helt vildt til at skulle synge med  'Endeløst', 'Dybt vand' og mange flere!

Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er kun 200 pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online eller i receptionen på Filskov Kro. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

KØB DINE BILLETTER HER

​Billetterne sælges fra fredag d. 9/9 kl. 10.00

Intimkoncert med middag, kr. 848,- pr. pe​rs. UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 1248,- pr. pers. UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert uden spisning 498,- pr. pers.

Afbestilling: Køb af koncertpakker er bindende og refunderes ikke​​!

RASMUS WALTER

​FEAT. MAX WINDING AKUSTISK TOUR 2023

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt i alle afkroge af vores smukke land til foråret 2023.

Det bliver en akustisk tour hvor jeg medbringer den dygtige Max Winding til at udfylde rollen som musikalsk schweserkniv og vi garanterer glatis når vi kaster os ud i nye fortolkninger af sange fra de sidste 10 år og hvad vi ellers kommer på før og undervejs. Der vil være noget til både hjertet og vi skal også nok få smidt noget energi helt op under loftet.

Rasmus Walter udgav debut album, i 2011 med singler som ”Dybt Vand” og ”Himlen Falder”. Rasmus har sidenhen udgivet flere albums, og store singler som ”Endeløst”, ”Verden i Stå”, ”På En Dag Som I Dag”, ”Lost In The Moment”, og et af seneste udspil ”Gaderne Er Tomme” med Norske Thomas Dybdahl.

Vi glæder os til at besøge jer!

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​