​Intimkoncert med På Slaget 12

Lørdag d. 24. februar 2018 kl. 18.00

​MEGET FÅ BILLETTER TILBAGE!

OBS! Alle billetter og ophold skal bookes og betales online. Billetter med eller uden spisning bookes under "arrangementer" i vores online booking system, mens ophold inkl. intimkoncert og spisning bookes som et "værelse".

Du kan også komme forbi kroen og købe billetterne her - ring til os hvis du har spørgsmål

​​

Aftenen vil starte kl. 18.00 I vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncerten hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. Ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er kun 170 pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online eller i receptionen på Filskov Kro. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

KØB DIN BILLET HER

​(Tryk på overstående link og tryk herefter på "SØG" øverst til venstre i det nye vindue - HUSK AT SØGE PÅ RIGTIG DATO 24-02-2018)

Intimkoncert med middag, kr. 738,- pr. pers. ​

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 998,- pr. pers.​​

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet


Intimkoncert kr. 398,-

OBS! Alle billetter og ophold skal bookes og betales online. Billetter med eller uden spisning bookes under "arrangementer" i vores online booking system, mens ophold inkl. intimkoncert og spisning bookes som et "værelse".

Du kan også komme forbi kroen og købe billetterne her

Om På Slaget 12

I 1987 strøg På Slaget 12’s debutalbum til tops på landets hitlister. Albummet indeholdt sange, der alle havde hitpotentiale, men der er særligt en sang, der huskes: Hjem til Århus. Sangen er blevet en dansk evergreen, ja nærmest en talemåde som kendes af alle danskere.

Årene efter den første LP har budt på mange succes’er for På Slaget 12, men der er ikke tvivl om, at det næste helt store højdepunkt kom, da det første Let’s Dance-album blev udsendt i 2002. Albummet blev en kæmpe succes med fast placering i toppen af hitlisten et helt år og 110.000 solgte eksemplarer. Let’s Dance 2 kom i november samme år og senere kom Let’s Dance 3 og 4, og også de blev store succeser. I alt har de fire Let’s Dance-albums solgt 300.000 eksemplarer og sammenlagt har orkestret inklusive Ann-Mette Elten’s soloudgivelser solgt over 1 million albums.

Ved en live-koncert med På Slaget 12 kan man opleve et bredt udvalg af orkestrets danske repertoire inklusive de store danske hits som f.eks. ”Ude på det blå ocean”, ”Ta’ kæresten i hånden” og ”Hjem til Århus”, samt flere af gruppens markante fortolkninger af 60’ernes store sange.

Ring os op​

Find os​

​Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​