​Intimkoncert med Poul Krebs

Fredag d. 1. november 2019 kl. 18.00

Poul Krebs gæster kroen i akutisk solosetup med hans store hits "Sådan nogen som os", "Johnny han var lige ved at blive sindsyg", For enden af regnbuen" og mange flere...

ALT UDSOLGT - VI ARBEJDER PÅ AT FÅ EN EKSTRA KONCERT.

DU KAN EVT. RINGE TIL KROEN OG KOMME PÅ VENTELISTE - 75348111

Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er kun 180 pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online eller i receptionen på Filskov Kro. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

Intimkoncert med middag, kr. 838,- pr. pers. ​UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 1098,- pr. pers. UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert uden spisning 498,- pr. pers. UDSOLGT

BRUG FOR HJÆLP TIL BESTILLING AF DINE BILLETTER - SE VEJLEDNINGEN HER

POUL KREBS SOLO 2019

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også i 2019, når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på solo-tur.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

www.facebook.com/poulkrebs

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​