​Intimkoncert med Michelsen & Bramsen

Fredag d. 5. April 2024 kl. 18.00

​Det bliver skøn aften i selskab med Michelsen & Bramsen når den lille midtjyske kro igen inviterer til intimkoncert. Vi glæder os til at fylde kroen med glade koncertgæster. Lyt og syng selv med, når de to seje artister bringer hits som ’Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Sig – du ka’ li’ mig’ og mange flere tilbage til scenen foran et publikum, der stadig hylder 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.

​​

Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er kun 200 pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

KØB DINE BILLETTER HER

​Billetterne sælges fra Torsdag d. 1/2 kl. 11.00

Intimkoncert med middag, kr. 838,- pr. pe​rs.

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert.

Intimkoncert med ophold, kr. 1248,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Intimkoncert uden spisning 498,- pr. pers.

Intimkoncert uden spisning. 

Afbestilling: Køb af koncertpakker er bindende og refunderes ikke​​!

MICHELSEN & BRAMSEN

og ganske som med navnet har også de populære sange fået et nutidigt tvist
​’Indianer’ og ’Ud under åben himmel’ er nogle af de kæmpehits, Michelsen & Bramsen var med til at skabe i 80’erne – sange, som vi stadig skråler med på, og som for de fleste har været soundtracket til deres ungdom.

Men i stedet for at sætte fortiden på repeat som en kopi af sig selv, har duoen valgt at trække deres legendariske og genkendelige repertoire ind i nutiden med række nyfortolkninger.

Med nerve og skarphed spiller Michelsen & Bramsen sammen med deres fasteband, der består af nogle af landets bedste og mest respekterede musikere. I en moderne kontekst får musikken lov at leve, så publikum mærker den nye energi.

At holde sig aktuelle og relevante er stadig et fokus for Michelsen & Bramsen, som én gang for alle har valgt at se deres kvindelighed som en styrke:
​”Vi lever i en tid med store forandringer i vores branche. Der hvor vi kom fra, var kvinderne så få, at man måtte kæmpe alene. Men i dag føler vi os som en del af et stort fællesskab af kvinder, som skaber og performer musik på egne betingelser. Det giver et stort rygstød”.

Lyt og syng selv med, når de to seje artister bringer hits som ’Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Sig du ka’ li’ mig’ og mange flere tilbage til scenen foran et publikum, der stadig hylder 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​