​Intimkoncert med Michael Falch - UDSOLGT

Fredag d. 28. september 2018 kl. 18.00

Michael Falch, aktuel fra Toppen af poppen, går solo - akustisk soloturné

OBS! Alle billetter og ophold skal bookes og betales online. Billetter med eller uden spisning bookes under "arrangementer" i vores online booking system, mens ophold inkl. intimkoncert og spisning bookes som et "værelse". Du kan dog også komme forbi kroen og købe billetterne her - ring til os hvis du har spørgsmål


Aftenen vil starte kl. 18.00 i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er kun 180 pladser til salg.​ Billetterne bestilles og betales online eller i receptionen på Filskov Kro. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

Intimkoncert med middag, kr. 838,- pr. pers. ​- UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 1098,- pr. pers. - UDSOLGT

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert uden spisning 498,- pr. pers. - UDSOLGT

MICHAEL FALCH GÅR SOLO

Det er blevet tid for topaktuelle Michael Falch til at tage på en af sine intime, akustiske soloturnéer.

Den danske rockveteran medvirkede i årets udgave af seersuccesen Toppen af Poppen på TV2, og under en heftigt rockende periode med sit band udsendte han sidste år det dristige, moderne album, 'Pludselig alting samtidig', der blev lovprist overalt og præmieret af Statens Kunstfond som et af årets vigtigste albums.

Den nu 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han brugte sommeren 2017 på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch, og i efteråret udgav Gyldendal hans åbenhjertige ungdomserindringer, 'Til grænsen', ligesom Universal udsendte et opsamlingsalbum ovenpå Toppen af Poppen.

I foråret og efteråret 2018 gælder det igen hans solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet i sange, hvoraf en flere er blevet en del af den store danske sangskat - tænk bare på Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at det passer, hvad man siger om ham: At han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.​

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​