​Intimkoncert med Poul Krebs

Fredag d. 29. oktober 2021

Vi gentager den succes og glæder os til igen at få besøg af Poul Krebs - vi glæder os til 'Små sensationer, 'Sådan nogen som os' og mange flere af Krebs allerstørste hits. Sidste gang blev billetterne revet væk - så du skal være hurtig hvis du skal være en af de heldige

Koncerten er flyttet fra til d. 29/10 - koncerten er udsolgt - dog håber vi på at der bliver lempet på restriktionerne så vi får mulighed for at sætte flere billetter til salg snarest muligt!

Aftenen vil starte i vores hyggelige restaurantlokaler, hvor der bliver serveret en lækker 3 retters menu. Herefter åbnes dørene til koncertsalen hvor baren vil være åben. Koncerten forventes at starter kl. ca. 21.00, når alle er færdige med at spise. Efter koncerten vil krostuen være åben og der vil blive udskænket kolde øl og skønne drinks.

Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er i første omgang kun 100 pladser til salg så vi kan sikre den anbefalende afstand. Billetterne bestilles og betales online på www.filskovkro.dk. Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.

Vi følger naturligvis situationen og myndighedernes anvisninger - derfor vil der i ugen op til koncerten komme en endelig tidsplan og retningslinjer for aften.​

KØB DINE BILLETTER HER

Intimkoncert med middag, kr. 838,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 1098,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert uden spisning 498,- pr. pers.

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​