​Intimkoncert med Anders Blichfeldt

Fredag d. 10. september 2020

Anders Blichfeldt, tidligere frontfigur i Big Fat Snake, gæster nu Filskov Kro i et intim setup. Med sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Koncerten er flyttet fra 5/2-21 til d. 10/9-21


Til koncerten vil der være nummererede siddepladser - og der er i første omgang kun 160 pladser til salg så vi kan sikre den anbefalende afstand. Billetterne bestilles og betales online på www.filskovkro.dk.  Siddepladsen anvises ved ankomst til koncerten.


Intimkoncert med middag, kr. 838,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters menu og intimkoncert

Intimkoncert med ophold, kr. 1098,- pr. pers.

Velkomstglas, 3 retters middag, intimkoncert samt overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

Intimkoncert uden spisning 498,- pr. pers.


ANDERS BLICHFELDT

Anders Blichfeldt ‘Alene på scenen’ - Nyt Soloshow

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra

Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Ring os op​

Find os​

Amtsvejen 34, DK-7200 Grindsted

Skriv til os​